Mattoni Life Bar s koncerty zdarma pro všechny se během Karlovarského festivalu opět otevře veřejnosti!

Mattoni Life Bar s koncerty zdarma pro všechny se během Karlovarského festivalu opět otevře veřejnosti!

Adresa:

Karlovy Vary, pramen

Termín: 30.6.2023 8.7.2023
Vstupné:

0

30červen pátek 18:00

Žánr: koncerty


Již třetím rokem bude pro návštěvníky KVIFF připraven na prostranství u karlovarského Vřídla bohatý program od společnosti Mattoni. Na podiu se budou každý večer střídat koncerty známých kapel a zpěváků a vstup bude pro všechny opět zcela zdarma. V Mattoni zóně si můžete pochutnat na skvělém jídle od varských Culinary a vyzkoušet legendární nealkoholické koktejly s minerální vodou Mattoni od těch nejvyhlášenějších barmanů. Mattoni je hrdým partnerem karlovarského festivalu třetím rokem v řadě, a navíc slaví své 150. jubileum.

Svou výročí oslavuje společnost po svém – připravila pro širokou veřejnost velkolepý program, který si může v prvním červencovém týdnu užít každý, a to dokonce zdarma. Každý večer od 18.00 do půlnoci vystoupí na Mattoni podiu tři hudební interpreti. V minulých letech se objevili například Aneta Langerová, Tomáš Klus nebo Lenny. Letos se mohou návštěvníci těšit například na Midi lidi, Tata Boys, Meky Tribute, Ewu Farnou, D.Y.K. a mnoho dalších. Na prostranství u Mattoni stage se vejdou stovky lidí, ostatní mohou koncerty sledovat na vystavených LED obrazovkách před Vřídlem, či si dopřát aspoň akustický zážitek. V minulých letech si návštěvníci Mattoni program velmi oblíbili, o čemž svědčila maximální vytíženost areálu každý večer festivalového týdnu. Během dne slouží prostranství před podiem jako ideální relax zóna pro všechny, kteří si chtějí dát dobré jídlo, ochutnat unikátní nealko koktejly a nabrat síly v příjemných lehátkách. Mattoni je také hrdým propagátorem cirkularity, proto si mohou příchozí vyzkoušet přistavený zálohomat na PET lahve a seznámit se s aktivitami, které Mattoni v rámci festivalu realizuje s cílem zajistit větší ekologickou udržitelnost celé akce.

Návštěvníci Mattoni Bar Life zóny mohou také zhlédnout kapsulovou kolekci návrháře Lukáše Macháčka, která je inspirovaná budoucností Mattoni. Topmodelka Pavlína Němcová se předvede v modelu vycházejícím z ikonických vodních šatů Mattoni. Mattoni a cirkularita na KVIFF Partner Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary – minerální voda Mattoni se letos během konání festivalu postará o cirkulární řešení pro nápojové obaly. Společně s iniciativou Zálohujme.cz, jejímž je společnost Mattoni 1873 zakládajícím členem, připraví několik ECO life pointů, kam návštěvníci mohou odevzdat prázdné PET lahve a plechovky. Ty se za rok na festival vrátí zrecyklované.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Karlovy Vary Akce v obci Karlovy Vary

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mattoni Life Bar s...

Wellness centrum hotelu Jean de CarroKarlovy Vary (111 metrů)

Wellness hotel Jean de CarroKarlovy Vary (111 metrů)

Wellness & Spa Hotel AmbienteKarlovy Vary (127 metrů)