Chebské dvorky POD STŘECHOU

Chebské dvorky POD STŘECHOU

Adresa:

Cheb, Františkánské náměstí 30/1

Termín: 9.6.2023 10.6.2023

9čer - 10čer celý den

Žánr: ostatní akcevýstava galerie umění fotografie obraz Cheb


GALERIE 4 zve na kulturní akci Chebské dvorky POD STŘECHOU.

Výstava s dvoudenním programem v Galerii 4  - nenechte si ujít ani VY setkání autorů výstavy POD STŘECHOU i vystavujících Chebských dvorků z let 2003-2022.

Na 9. a 10. června 2023 připravila Galerie 4 dvoudenní kulturní akci v prostorách budovy barokního špýcharu na Františkánském náměstí. Výstava s kulturním programem Chebské dvorky POD STŘECHOU spojí umělce napříč žánry. Svými nejnovějšími díly se představí na 50 umělců, zavzpomínáme i na ty, kteří již mezi námi nejsou a připomeneme si i jejich tvorbu.

V pátek se uskuteční zahájení výstavy fotografií, obrazů i objektů autorů, kteří se v průběhu 20 let účastnili open air přehlídky Chebské dvorky. Ještě krátce před zahájením výstav předvede své bubenické umění František Tříska, během vernisáže uslyšíme novou muzikantskou tvorbu Báry Zmekové. Fotograf Martin Vraštil představí svou tvorbu na autorské výstavě v Klubu G4. Ve 20:00 začne akustický koncert Lenky Dusilové.

Sobotní program nabídne módní přehlídku z dílny studentů a studentek SUPŠKS Karlovy Vary, komentovanou projekci fotografií Bohdana Holomíčka, procházku městem s Adamem Gebrianem, dětem je určeno odpolední divadélko s dílnou Anička a letadýlko. Program bude zakončen komentovanou prohlídkou výstavy s jejími autory.

Některé pořady budou mít omezenou kapacitu, proto doporučujeme rezervaci míst a vstupenek od 20. května. Aktuální program včetně časů bude zveřejněn koncem dubna na webových stránkách a na fb profilu G4.

Galerie 4 zve všechny příznivce umění a těší se na setkání účastníků Chebských dvorků 2003 – 2022. 

Galerie 4 – galerie fotografie, p. o., Františkánské náměstí 1, Cheb

E/ galerie4@galerie4.cz | W/ www.galerie4.cz | FB/ Galerie 4 Cheb

Otevírací doba: ÚT – NE 10:00–18:00 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Cheb Akce v obci Cheb

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Chebské dvorky POD...

Spa & Kur Hotel PrahaFrantiškovy Lázně (4.8 km)

Revelton StudiosFrantiškovy Lázně (4.8 km)

Spa & Kur Hotel HarveyFrantiškovy Lázně (5 km)