Příměstský cyklo víkend 2023 - Karlovy Vary

Příměstský cyklo víkend 2023 - Karlovy Vary

Termín: 24.6.2023 25.6.2023
Vstupné:

1690 Kč

24čer - 25čer celý den

Žánr: sportcyklo příměstský tábor cyklo víkend pro děti zábava hry Karlovy Vary


Víkendový kemp ve Varech je zkrácenou variantou našich prázdninových příměstských táborů. Pokud váháte, zda pro Vaše děti jsou týdenní cyklo kempy to pravé, dejte jim šanci, ať o tom mohou samy rozhodnout.

Víkend je primárně zaměřen na výuku jízdy na kole, a to pro všechny výkonnostní i věkové skupiny, na obratnost, techniku, přejíždění překážek, bezpečnost i freeride triky a vše, co k jízdě na kole patří. Výuka dětí probíhá zábavnou a herní formou. Děti jsou rozděleny do malých skupinek podle výkonnosti a zkušeností s jízdou na kole. Navíc je to pro rodiče ,,volný víkend“.

Cena víkendu zahrnuje celodenní program od 9:00 do 16:30 v sobotu i v neděli, svačiny a obědy, pitný režim.

Na závěr víkendu si poměříme síly v rychlostně-­obratnostním závodu o věcné ceny. Po celou dobu se o výuku starají naši vyškolení instruktoři, se kterými se děti mohou seznámit a následně o prázdninách setkat na konkrétním kempu. Děti po seznámení s programem, instruktorem i s ostatními kamarády získávají lepší představu o tom, co je bude čekat v průběhu celého týdne a současně se stávají sebejistějšími a lépe se jim vstupuje na týdenní kemp, alespoň se základními dovednostmi jízdy na kole.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Příměstský cyklo...

Revelton SuitesKarlovy Vary (1 783 metrů)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (2.5 km)

Spa hotel IrisKarlovy Vary (2.5 km)