Přednáška: Sám s oceánem: Tomáš Kůdela

Přednáška: Sám s oceánem: Tomáš Kůdela

Adresa:

Cheb, Obrněné brigády 615/1

Termín: 5.10.2021
Vstupné:

zdarma

5říjen úterý 17:30

Žánr: filmpřednáškycestování


Tomáš Kůdela měl velký sen. Chtěl zažít absolutní svobodu a nezávislost. Prošel dlouhou cestu, než si uvědomil, že mu tyto pocity dává moře a oceán. V roce 2016 se jachtařský instruktor vydal na čtyřměsíční plavbu Atlantickým oceánem.

Během jeho putování ho doprovázeli lidé, kteří chtěli na svém životě něco změnit, prožít sílu přítomného okamžiku a spojení sami se sebou. Na Bermudách však nastal zlom. Nejtěžší úsek plavby musí Tomáš uplout sám. Neví, kolik dnů na otevřeném oceánu ho čeká ani co mu živel přichystá. Přijďte se do Městské knihovny v Chebu v úterý 5. října od 17:30 hodin podívat na záběry z plavby a poslechnout si vyprávění o totálním vyčerpání, ztrátě autopilota, ale i pocitu svobody a nalezení sebe sama. Adresa: přednášková místnost – Obrněné brigády 615/1. Vstupné je zdarma.

Tomáš Kůdela vystudoval elektrotechniku, ale vždy ho lákalo dobrodružství a neznámo. A tak si udělal kapitánské zkoušky, pořídil si loď a plní si svůj námořnický sen – posledních 17 let se věnuje expedičnímu jachtingu. Na plavby vyráží sám, nebo s posádkou, kterou zároveň zaučuje v řízení lodi.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Cheb Akce v obci Cheb

Podobné akce

18duben čtvrtek 19:00

Abigail

, Komenského 250 Film

26duben pátek 20:00

Toxic

, Komenského 250 Film

19duben pátek 20:00

25duben čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Přednáška: Sám s...

Spa & Kur Hotel PrahaFrantiškovy Lázně (4.8 km)

Revelton StudiosFrantiškovy Lázně (4.8 km)

Spa & Kur Hotel HarveyFrantiškovy Lázně (5 km)