Karlovarský festival vína 2021

Karlovarský festival vína 2021

Termín: 3.9.2021 4.9.2021
Vstupné:

zdarma / degustační sklenice 100 Kč

3zář - 4zář celý den

Žánr: vínogastrofestival


V úvodu září proběhne v Karlových Varech druhý ročník festivalu vína.

Fanouškům dobrého vína se před Alžbětinými lázněmi v karlovarských Smetanových sadech představí celkem 18 pečlivě vybraných vinařství výhradně z České republiky. Kromě stálic Českých festivalů vína, jakými jsou např. mutěnické Modré vinařství bratří Čížků či Vinařství Rauš se svým nepřehlédnutelným someliérem Lukášem Polišenským, budete moci poznat také téměř místní producenty vína i moštů, a sice Roberta a Jakuba Mikulášky z Vičického vinařství. Celková nabídka bude velice pestrá, od klasických lehkých ročníkových vín, přes frizzante a růžová vína, po striktně odrůdové typy až po mohutnější či vyzrálejší starší vína z francouzských sudů.

Součástí akce bude také food zóna s širokým výběrem dobrého jídla a doprovodný kulturní program. Na festivalu vystoupí zpěvák Josef Vágner, funk-popová kapela Třískáč a electro swingoví DJové Swing Thing a Zeppelin. Díky spolupráci s Karlovarským folklorním festivalem se na podiu objeví i celá řada folklorních souborů z různých koutů České republiky. Programem bude provázet moderátor Luděk Holý.

Vstup na akci bude zdarma. Víno se bude rozlévat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení přímo na místě za 100 Kč.

Záštitu nad festivalem převzala primátorka města, paní Andrea Pfeffer Ferklová. Festival je oficiální součástí Karlovarského kulturního léta 2021.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Karlovy Vary Akce v obci Karlovy Vary

Podobné akce

18květen sobota 16:00

20prosinec pátek 09:00

Farmářské trhy 2024

, Varšavská ulice před budovou Městské tržnice Ostatní

Ubytování v okolí akce Karlovarský festival...

Revelton SuitesKarlovy Vary (324 metrů)

Star HotelKarlovy Vary (500 metrů)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (520 metrů)