ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR – 33 RADOSTÍ ŽIVOTA

Skupina Čechomor slaví letos krásných 33 let na hudební scéně a oslaví to jak jinak než se svými fanoušky na koncertech. Můžete se těšit na koncert plný radosti, jak už název turné napovídá. Čechomor přiveze svoji nejnovější desku s názvem Radosti života a kromě toho zazní samozřejmě i starší osvědčené hity.

Koncerty navazují na úspěšné akustické turné, se kterým skupina navštívila svoje fanoušky po celé České republice v roce 2020.

„I přes všechna vládní opatření jsme si léto 2020 užili a věříme, že letos to bude ještě lepší. Budeme se na vás těšit!” vzkazují za celou kapelu František Černý a Karel Holas.

Jako je už na koncertech Čechomoru hezkým zvykem, i tady bude možné podpořit Pomocné tlapky, organizaci, která vychovává asistenční psy pro hendikepované lidi, kteří se bez jejich pomoci v každodenním životě neobejdou.

Na nákup vstupenky lze využít i dárkovou poukázku Čechomor Kooperativa Tour – 33 radostí života. Koncert je k stání. Areál se otevírá zpravidla 1 h před začátkem koncertu.

Čechomor je česká hudební skupina založená na jaře roku 1988 původně jako volné sdružení muzikantů hrajících kramářské písně s názvem I. Českomoravská nezávislá hudební společnost. Po roce 1994 přešla skupina z čistě...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Karlovarský kraj Akce v obci Lázně Kynžvart

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čechomor

Schlosshotel MarienbadMariánské Lázně (6.5 km)

Spa & Wellness Hotel HarmonieMariánské Lázně (6.8 km)

Spa & Wellness Hotel St. Moritz ****Mariánské Lázně (6.9 km)