Přejít na stránky Ticketpro.cz

Pet Shop Boys

Adresa:

Karlovy Vary, Západní 1812/73

Termín: 3.7.2013 4.7.2013

3čvc - 4čvc celý den

Žánr: ostatní akcevideo


Legendární britské duo PET SHOP BOYS zavítá v rámci své celosvětové tour i do České republiky!

Vstupenky na koncert Pet Shop Boys, který se uskuteční v karlovarské KV Areně 3. července 2013 jsou již v prodeji.

Legendární britské duo Pet Shop Boys zavítá v rámci své celosvětové tour i do České republiky a dne 3. července 2013 ve 22 hodin vystoupí v Karlových Varech v KV Areně. Koncert s následnou afterparty se tak stane doprovodným programem 48. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

PET SHOP BOYS - AFTERPARTY

80s amp; 90s Videoafterparty – DJ Jirka Neumann (Lucerna bar Praha)

Koncertem Pet Shop Boys zábava v KV Areně nekončí, nenechte si ujít afterparty s DJem Jirkou Neumannem. Jak již název napovídá, jedná se o party, kterou uvádí známý milovník a propagátor 80. let DJ Jirka Neumann už od roku 1996 v Lucerna music baru a ve Futurum baru v Praze. Hlavním lákadlem této party je promítání videoklipů ke všem skladbám, které se během akce odehrají. Playlist obsahuje stovky (mnohdy velmi vzácných) klipů nejen z 80., ale i z 90. let. Akce Jirky Neumanna pravidelně navštěvují stovky nadšených návštěvníků z celého světa, kteří se opakovaně vracejí...

Vstupenky na afterparty můžete zakoupit v předprodeji za 200 Kč nebo za zvýhodněných 100 Kč ke vstupence na koncert Pet Shop Boys. Tedy pokud současně v jednom nákupu zakoupíte vstupenky na koncert Pet Shop Boys a následnou Afterparty ušetříte 100 Kč, neboť vstupenku na Afterparty pořídíte za pouhých 100 Kč. Uplatnění a využití této slevy je podmíněno současným nákupem či rezervací, slevu není možné uplatnit zpětně.

www.petshopboys.co.uk

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pet Shop Boys

Revelton SuitesKarlovy Vary (1 795 metrů)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (2.2 km)

Spa hotel IrisKarlovy Vary (2.3 km)