Den dětí na Horním hradě 2020

Den dětí na Horním hradě 2020

Adresa:

Krásný Les, Horní Hrad 1

Termín: 13.6.2020
Vstupné:

180,- / děti 120,- / rodinné 520,-

13červen sobota 10:00

Žánr: divadlo


Připraveno bude celkem 15 disciplín, ve kterých si zasoutěží malí i velcí bojovníci. Vyzkoušet si bude možno středověký prak, lukostřelbu , lanovku, vrhání noži pod vedením zkušeného instruktura anebo si zahopsat na oblíbené slackline (zkušenější si mohou střihnout i nějakou tu exibici.

Program doplní dílničky, ve kterých se bude vyrábět, hudba a občerstvení u našeho hradního bistra. Tak kdo se těší na tuhle párty ruce nahoru My se opět těšíme na vás po nucené pauze. Nezapomeňte na nás, ve dvou, třech, čtyřech se to lépe táhne, hopsá, maluje, zpívá atd atd atd

Doplňujeme program Máte rádi pohádky? My pohádky milujeme. A proto se můžete v rámci tohoto Dne těšit (kromě jiného) na pohádku O Balynce, dobrém štěněti. Pohádka je protkána písničkami, objeví se v ní i loutky, trvá 50 minut a je primárně zacílena na děti předškolního a mladšího školního věku. Představuje ideální program pro rodiny s dětmi. Právě zatoulané štěně Balyna potká kocoura Roberta, kocouřího čaroděje. Ten by chtěl předvést čarování, ale nemůže tak učinit v zaneřáděném prostředí. To vám to dá práce, než se k němu dopracujete. Někdo stále škodí, kdo to je? To Balynka – psí detektiv vypátrá a zařídí s dětmi nápravu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Karlovarský kraj Akce v obci Krásný Les

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den dětí na Horním...

Waldhaus JáchymovJáchymov,Klínovec (5.6 km)

Restaurant Pension-AntonJáchymov,Klínovec (8.6 km)

Ubytování Na PanoráměJáchymov,Klínovec (8.6 km)