Autokino Sokolov

Autokino Sokolov

Adresa:

Sokolov, Jezerní

Termín: 30.4.2020 1.5.2020
Vstupné:

100 Kč

30dub - 1kvě celý den

Žánr: filmautokino auto kino karlovarský kraj sokolov film projekce


CHYBÍ VÁM KINO? MÁME PRO VÁS PRVNÍ SOKOLOVSKÉ AUTOKINO!

Nastartujte svojí drožku, vezměte kámoše, přítelkyni nebo mamku a přijeďte na parkoviště Koupaliště Michal. Od 20 hodin pro Vás budeme ve čtvrtek a v pátek promítat na velkoplošnou obrazovku oblíbené české filmy za krásných 100 Kč. Aby to mělo ten správný šmrnc, budete mít možnost koupit si balený popcorn a nápoj od HOSTESEK NA KOLEČKOVÝCH BRUSLÍCH.

Čtvrteční čarodějnický večer bude patřit nejnavštěvovanější české komedii loňského roku s Hynkem Čermákem, Tatianou Dykovou a Eliškou Balzerovou v hlavních rolích: POSLEDNÍ ARISTOKRATKA. V pátek Vás dobře naladíme na nadcházející víkend s komedií Chlap na střídačku s Jiřím Langmajerem, Ivanou Chýlkovou a Lucií Žáčkovou.

Prosíme návštěvníky, aby dorazili alespoň s půlhodinovým předstihem. Je nutné mít funkční AUTORÁDIO, na kterém si na místě naladíte frekvenci, skrz níž získáte zvuk k filmu.
Abychom se mohli v autokině scházet pravidelně, je nutné dodržovat určitá pravidla. Dodržujte, prosím, minimální pohyb mimo vozidlo (když už, tak s rouškou) a rozestup 2 METRY MEZI VOZIDLY.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

26duben pátek 20:00

Toxic

, Komenského 250 Film

19duben pátek 20:00

25duben čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Autokino Sokolov

Roubenka HájJindřichovice (11 km)

Wellness hotel Green ParadiseKarlovy Vary (14.4 km)

Revelton SuitesKarlovy Vary (15.3 km)