Sto zvířat - Mariánské Lázně

Sto zvířat - Mariánské Lázně

Adresa:

Mariánské Lázně, Kollárova 7

Termín: 25.9.2020

25září pátek 21:30

Žánr: koncertyska

Umělci: Sto Zvířat


STO ZVÍŘAT vzniklo v roce 1990 jako reakce na anglickou vlnu ska, prezentovanou kapelami jako Madness, Specials nebo Selecter. Od té doby kapela ušla v rámci žánrů dlouhou cestu lemovanou rocksteady, reggae, swingem i rockem.

STO ZVÍŘAT vstoupí do třicáté sezóny jistým krokem a v plné síle. Jaro a léto se chce věnovat přípravám na nové třinácté album a zároveň si parádně užít všemi koncerty a festivaly své 30. narozeniny. Honza Kalina, kapelník Sto zvířat a textař skupiny Tomáš Belko se shodnou: "Kdyby nám někdo na jaře roku 1990 v bistru v Nerudově ulici na Malé Straně, kde jsme po tři dny vymýšleli název tehdy ještě neexistující kapely, předpovídal že se dožijeme se ZVÍŘATY třiceti let, asi by jsme za něj zaplatili a řekli si, hele asi nějakej šílenec...Mohli jsme se jmenovat taky DRUHÁ DOBA, nebo TROLLEJBUS, takže to vlastně dopadlo dobře, né?"

Sto zvířat je česká klubová kapela hrající hudbu obvykle žánrově zařazovanou jako ska. Byla založena roku 1990 v Praze na základech rock'n'rollového bandu Matěj Čech.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Mariánské Lázně Akce v obci Mariánské Lázně

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sto zvířat -...

SwissHouse - Boutique SPA & WellnessMariánské Lázně (968 metrů)

Spa Holistic Hotel La PassionariaMariánské Lázně (1 074 metrů)

SPA Hotel DěvínMariánské Lázně (1 165 metrů)