Výstava Zdeněk Bína Mír v ulicích

Výstava Zdeněk Bína Mír v ulicích

Adresa:

Cheb, Františkánské náměstí 30/1

Termín: 4.6.2019 12.7.2019
Vstupné:

0

4čer - 12čvc celý den

Žánr: výstavyfotografie


Dvacet barvených i černobílých street fotografií představí na výstavě v klubu Galerie 4, k příležitosti Chebských dvorků, muzikant a leadr  kapely -123min., fotograf Zdeněk Bína. Citlivě zachycuje na svých cestách příběh člověka, jeho prostor a dění na ulicích měst Evropy i mimo ni.

Výstava potrvá do konce června.

„Jako muzikanta mě nikdy nenapadlo, že mi do života vstoupí další tvořivá síla, kterou budu milovat podobně jako hudbu. Když jsem byl malý kluk, tak jsem pořád kreslil a chtěl jsem být malíř. Fotka je pro mě v dospělosti úžasné napojení k vytváření obrazů.

Nejdříve jsem chtěl jen co nejlépe zachytit život s naší dcerkou Jasmínkou. Poté jsem díky cestování propadl focení života na ulicích - mít foťák pořád u sebe, mít už navždy pozměněný pohled na realitu, na lidi, na světlo a na situace, které se díky tomu všemu vytvářejí. Poté přišly první zakázky a já zjistil, že mě to baví úplně stejně, kruh se začal rozšiřovat a vše vyústilo ve spolupráci s firmou Carl Zeiss, která si mě vybrala jako svého ambasadora. Vlastně ani nedokážu popsat, jak si toho vážím, přitom se cítím pořád na začátku  jen s tím rozdílem, že se teď na svět můžu dívat přes optické nebe :)."

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Cheb Akce v obci Cheb

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava Zdeněk Bína...

Spa & Kur Hotel PrahaFrantiškovy Lázně (4.8 km)

Revelton StudiosFrantiškovy Lázně (4.8 km)

Spa & Kur Hotel HarveyFrantiškovy Lázně (5 km)