Tourfilm - Karlovy Vary

Tourfilm - Karlovy Vary

Adresa:

Karlovy Vary, T. G. Masaryka 1088/2

Termín: 5.10.2018 6.10.2018
Vstupné:

zdarma

5říj - 6říj celý den

Žánr: festival zdarma


Nejstarší mezinárodní festival filmů s cestovatelskou tematikou na světě se letos koná opět v Karlových Varech. Letos proběhne 51. ročník.
Letos slavíme 100 let od vzniku Československa. A proto jsme rádi, že se partnerskou zemí 51. ročníku festivalu Tourfilm stalo právě Slovensko! Se Slováky nás pojí nejen společná historie, ale i záliba v objevování nových koutů světa. Mezinárodní porota je rovnět kompletní. Těšit se můžete na: předsedu poroty profesora Martina Štolla, ředitelku Mezinárodního filmového festivalu s turistickou tématikou Tourfilm Riga Sandru Inkēnu, slovenského režiséra a dobrodruha Pavola Barabáše, ředitele Mezinárodního festivalu filmu a literatury CINETROFA Hugo Marcose, fotografa a režiséra Adolfa Ziku a čestného člena poroty a ředitele Mezinárodního výboru turistických filmových festivalů CIFFT Alexandera Kammela.

I v letošním roce se do hlavní soutěže mohou hlásit snímky v kategoriích

PROPAGAČNÍ SPOTY S TEMATIKOU CESTOVÁNÍ (DO 3 MINUT)
PROPAGAČNÍ SPOTY S TEMATIKOU CESTOVÁNÍ (DELŠÍ NEŽ 3 MINUTY)
DOKUMENTÁRNÍ FILMY S TEMATIKOU CESTOVÁNÍ (VČETNĚ TV A ONLINE PROGRAMŮ)
AMATÉRSKÝ KRÁTKÝ FILM NEBO VLOG S TEMATIKOU CESTOVÁNÍ (DO 60 MINUT)
a v regionální části soutěže také MOBILNÍ APLIKACE A WEBOVÉ STRÁNKY ZAMĚŘENÉ NA PROPAGACI TURISTICKÉHO POTENCIÁLU REGIONŮ ČR.

Do regionální poroty zasedne známý polský producent, scenárista a režisér Jerzy Porębski, kreativní producentka České televize Alena Müllerová, ředitelka zahraničního zastoupení cestovního ruchu Slovenska v ČR Klára Badinková, filmový režisér, scenárista, producent a herec Dan Svátek. Předsedkyní poroty bude ředitelka TV kanálu National Geographic Lada Dobrkovská.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tourfilm - Karlovy Vary

Revelton SuitesKarlovy Vary (105 metrů)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (642 metrů)

Spa hotel IrisKarlovy Vary (702 metrů)