Karlovarský folklórní festival

Karlovarský folklórní festival

Adresa:

Karlovy Vary, Ivana Petroviče Pavlova 11

Termín: 2.9.2020 6.9.2020
Vstupné:

zdarma

2zář - 6zář celý den

Žánr: festivalyfolklór tanec hudba zdarma děti rodina


...oživuje tradice a posiluje kulturní a regionální identitu

Karlovarský folklorní festival si klade za cíl chránit a oživovat zvyky, tance a lidovou hudbu Karlovarska, a díky tomu posilovat vztah obyvatel s územím, na kterém žijí, a které bylo poznamenáno složitým historickým vývojem.

...sbližuje a integruje

Festival svou otevřeností vůči všem věkovým i sociálním skupinám, a jejich aktivním zapojením do mnoha doprovodných akcí, poskytuje prostor pro navazování nových přátelství i profesionálních kontaktů. Během festivalu se setkávají účinkující ze všech koutů světa, a přicházejí do přímého kontaktu s diváky, nehledě na národnost, rasu, či náboženské vyznání. Festival tak otevírá prostor pro mezinárodní kulturní dialog. Karlovarský folklorní festival má také za cíl, prostřednictvím folkloru a tradic národností, které žijí v České republice v menšině, přispět k jejich vzájemnému respektu a toleranci, a usnadnit tak jejich soužití s českou kulturou.

...pomáhá

Jelikož se folklor týká všech, včetně těch, kteří neměli či nemají v životě jednoduché podmínky, spolupracují organizátoři Karlovarského folklorního festivalu s charitativními organizacemi a od roku 2010 věnují každoročně část zisku ze vstupného na dobročinnou aktivitu.

Podrobný bohatý program na jednotlivé dny

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Karlovy Vary Akce v obci Karlovy Vary

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Karlovarský folklórní...

Star HotelKarlovy Vary (212 metrů)

Spa hotel IrisKarlovy Vary (360 metrů)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (365 metrů)