Edm Reasons i Sick Individuals

Edm Reasons i Sick Individuals

Adresa:

Hradec Králové, Pilnáčkova 543

Termín: 2.12.2017 3.12.2017
Vstupné:

450

2prosinec sobota 21:00

Žánr: koncerty


Tentokrát zavítáme do Holandska. Jejich original singly prošly těmi největšími labely jako je Revelated, Armada Music, Flamingo Records a také všem známý label Spinnin Records.

Sick Individuals je holandský elektronický taneční hudební prjekt sestávající z Rinze ""Ray"" Hofstee a Joep ""Jim"" Smeele. Tito dva se setkali v roce 2008, během studií hudební konzervatoře. Jim a Ray se skládali pro televizní reklamy, až jejich vzájemnou fascinaci pro klasickou i moderní hudbu inspirovala v jejich obchodní spolupráciv roce 2010, kdy se vznikli jako duo SICK INDIVIDUALS. Jejich kariéru ovlivnili různí interpreti jako například Daft Punk, Bingo Players a Swedish House Mafia.

Také produkovali s Axwellem skladbu I AM a s Dannicem ve společném singlu na Blueprint (oba dosáhli č. 1 na Beatport). Podobných úspěchů dosáhly další remixy známých ikon jako např. Rihanna, Avicii, Icona Pop , Tiesto, Flo Rida a David Guetta. Jejich remix Icona Pop - I Love It získal vysokou úroveň podpory a uznání v odvětví taneční hudby. "

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Edm Reasons i Sick...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (987 metrů)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (29.4 km)

Ubytování U PalukůChrudim (29.7 km)