The Best of Czech Press Photo

The Best of Czech Press Photo

Termín: 1.6.2017 31.7.2017

1čer - 31čvc celý den

Žánr: výstavyfotografie


CZECH PRESS PHOTO se od svého založení v roce 1995 stalo nejprestižnější a největší fotografickou přehlídkou v České republice. Díky výstavám, které putují po českých centrech v zahraničí, si získalo respekt a uznání i na mezinárodním poli. Už od druhého ročníku soutěže se její organizátoři rozhodli zvát do poroty známé osobnosti z celého světa.

Fotografové pracující pro nejvýznamnější světová média, obrazoví editoři největších a nejdůležitějších novin a časopisů společně s řediteli nejznámějších fotoagentur, muzeí a univerzit rozhodují, které fotografie jsou ty nejlepší.

Vítězné práce, každoročně prezentované formou výstav, zahajované velkou výstavou na pražské Staroměstské radnici, ukazují působivé příběhy a profesionální práci s fotografií. Nyní máte možnost zhlédnout v galerii U Přívozu a v galerii Automat ty nejlepší fotografie za celou historii soutěže i soubory z let 2015 a 2016.

Výstava se koná za podpory Královéhradeckého kraje. Venisáž se uskutečnila 1.6. v 17:00 v galerii U Přívozu za přítomnosti hejtmana Královéhradeckého kraje PhDr. Jiřího Štěpána, Ph.D. Pro velký zájem prodlužujeme o měsíc!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Best of Czech Press...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (560 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.2 km)

Residence ArxChrudim (28.4 km)