Na jednom břehu / 15th world music festival

Na jednom břehu / 15th world music festival

Adresa:

Hradec Králové, Orlické nábřeží

Termín: 27.5.2017
Vstupné:

450 Kč

27květen sobota 15:00

Žánr: koncertyRockPopworld

Umělci: Tata bojsJames Harries


Mezinárodní hudební festival NA JEDNOM BŘEHU slaví patnáct let. Každým rokem nabízí vysokou úroveń dramaturgie a sleduje světové novinky v oblasti world music.

TATA BOJS / Jedna z nejstylovějších mainstreamových kapel s chytrými texty, s vizuálně, zvukově a scénicky naplněnými koncerty. Konečně se s nimi potkáme i v Letním kině v Hradci Králové!

JAMES HARRIES / Britský písničkář, trvale usídlený v Praze již desítku let. Osobnost se „zlatým hlasem“ nepostrádá energii dítěte ani lyrické vyjadřování básníka. Pobíhá na pódiu, srší vtipem, vypráví historky, všímá si lidí v publiku, jeho show je daleko živější než jakákoliv nahrávka. 

TRAD. ATTACK! / Aktuální držitelé Estonian Music Awards hned v několika kategoriích včetně skupiny a alba roku již zjezdili svět. Tradiční nápěvy spojují se samply hlasů z archívních nahrávek a s vlastním hudebním hledáním. Oduševnělé i poetické kompozice, občas docela příbuzné našim DVA, staví na přirozené zpěvnosti i tom, že si jejich tvůrci nekladou žádné hudební hranice.

Tata Bojs je česká, resp. pražská alternativní hudební skupina, vznikla v roce 1988. Zakládajícími členy jsou Mardoša a Milan Cais, ve stálé sestavě hrají i Vladimír Bár, Dušan Neuwerth a Jiří Hradil. Jejich Nanoalbum získalo v...
Britský zpěvák a skladatel James Harries do bývalého Československa přijel před více než dvaceti lety autobusem se školní kapelou, tenkrát ještě jako tenorsaxofonista. Zanedlouho se v Praze usadil, začal skládat hudbu a ságo...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Na jednom břehu / 15th...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (461 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.3 km)

Residence ArxChrudim (28.4 km)