Vánoční trhy Trutnov 2016

Vánoční trhy Trutnov 2016

Adresa:

Trutnov, Krakonošovo náměstí

Termín: 9.12.2016 23.12.2016

9pro - 23pro celý den

Žánr: ostatní akcetrhy


Stejně jako každý rok, i letos čekají na obyvatele Trutnova a jeho okolí vánoční trhy, jenž se postupem času staly nedílnou součástí předvánočních dní. Trutnované budou moci nasát sváteční atmosféru přímo v srdci města, tedy na Krakonošově náměstí, které se stalo nově dějištěm dvoutýdenních trhů.

Náměstí se poprvé ponoří do adventní atmosféry v pátek 9.12.2016 a setrvá v ní až do 23.12.2016. Ochutnat svařené víno, tradiční trdelník pečený na dřevěném uhlí a jiné pochutiny mohou místní každý den od 9 do 18 hodin. Tradičním prvkem vánočních trhů je také prezentace různorodých ukázek lidových tradic a řemesel, jejichž produkty bude možné zakoupit ve více než 20 stáncích. Pro návštěvníky je přípraven také pestrý kulturní program v režii ZUŠ, České lesnické akademie aj.

U tradičních atrakcí v podobě betlému, kolotoče na ruční pohon či na dětské střelnici si pak mimo jiné budou moci návštěvníci zpestřit návštěvu trhů. Kompletní program lze nalézt na stránkách města Trutnova www.trutnov.cz nebo na facebookovém profilu města.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Trutnov Akce v obci Trutnov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční trhy Trutnov...

Ski HotelSvoboda nad Úpou (9.8 km)

Skiresort Hotel OmniaJanské Lázně (12.6 km)

Ubytování U OzvěnyAdršpach (15.7 km)