Cirk-UFF 2016

Cirk-UFF 2016

Adresa:

Trutnov, Náměstí republiky 999

Termín: 3.6.2016 5.6.2016

3čer - 5čer celý den

Žánr: festivalelektroparty


Světová premiéra představení projektu Filament, cirkusová legenda David Eriksson, nové přístupy i divoké party – tak by se dal shrnout 6. ročník mezinárodního festivalu Cirk-UFF v Trutnově, který začne tento pátek 3. června a bude pokračovat až do neděle 5. června.

Festival se koná ve společenském centru UFFO, ale i před ním v šapitó a v samotných ulicích města. Letošní novinkou bude vodní show francouzského souboru La Compagnie Barolosolo. Bude se totiž odehrávat ve vodě. Festival nového cirkusu zpestří dva páteční noční koncerty (na pódiu před Uffem). Kapela Circus Problem s kombinací balkánské dechovky, diskotékových beatů a švédských Sirqus Alfon. Jejich show je plná elektronické hudby, laserů, cirkusových prvků. Cirk-UFF také opět nabídne dětem možnost vyzkoušet si pod stanem základy cirkusových disciplín. O výuku se postará brněnský Cirkus LeGrando.

Letošní závěr 6. ročníku festivalu navíc obohatí novinka v podobě nedělního průvodu s názvem Cirkus Pride. Pořadatelé ho připravili pro všeobecné obveselení a jako vzdání holdu cirkusu. Kompletní program a prodej vstupenek na www.cirkuff.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Trutnov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cirk-UFF 2016

Ski HotelSvoboda nad Úpou (9.5 km)

Skiresort Hotel OmniaJanské Lázně (12.3 km)

Ubytování U OzvěnyAdršpach (15.8 km)