Art for charity

Art for charity

Adresa:

Hradec Králové, Eliščino nábřeží 777

Termín: 11.5.2016
Vstupné:

400

11květen středa 19:00

Žánr: koncertyjazzsoutěž


Art for Charity je cyklus projektů, který budeme tento rok pořádat již po osmé. Mottem akce je spojení dramaturgicky hodnotného kulturního zážitku s dobročinnými účely. V projektu účinkuje Big Band s neobvyklým počtem 30 hudebníků. Jedná se o stejnou koncertní dramaturgii, která byla prezentována v roce 2004 u příležitosti vstupu České republiky do Evropské unie.

Big band Vám ve svém repertoáru nabídne nejznámější skladby Stevieho Wondera, Boba Marleyho, Raye Charlese, Deep Purple, Stana Kentona, Johna Carisiho, Duka Ellingtona, George Gershwina a dalších… Sólisty koncertu budou hvězdy světového formátu: Mel Canady - herec, zpěvák a skladatel, který se narodil v Alabamě.

Své zkušenosti získával v New Yorku a právem je také nazýván Rayem Charlesem. Sydney Ellis - svou pěveckou kariéru odstartovala v Los Angeles. Za posledních 20 let absolvovala přes 1200 koncertů ve 27 zemích. S koncertem je spojena výstava fotografií, které jsou součástí soutěže Jazz World Photo, kterou si budete moci prohlédnout ve foyer Filharmonie. Jedna z fotografií bude vydražena v rámci charitativní aukce, která je součástí koncertu.

Celý výtěžek z dražby věnujeme malé dívce z Hradce Králové, která trpí opožděným psychomotorickým vývojem a nedávno podstoupila transplantaci kůže. Koncert je pořádán pod záštitou primátora města Hradec Králové, MUDr. Zdeňka Finka.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Art for charity

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (607 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (29.1 km)

Residence ArxChrudim (29.3 km)