Pedagogické dny 2015

Adresa:

Hradec Králové, Univerzita Hradec Králové

Termín: 23.3.2015 27.3.2015

23bře - 27bře celý den

Žánr: ostatní akcepřednáškykurzyseminářkonference


Poslední týden v březnu patří každoročně na Pedagogické fakultě Univerzity Hradec Králové pedagogům z nejrůznějších typů škol a školských zařízení.

V rámci oslav, které proběhnou v týdnu od 23. do 27. března 2015 v prostorách Objektu společné výuky (tradiční Pedagogické dny), se uskuteční řada akcí odborného i popularizačního charakteru. Za zmínku stojí například konference Katedry kulturních a náboženských studií nazvaná Naše společná přítomnost 2015: Různé kultury, jedna příroda, jejímiž hlavními řečníky budou prof. Thomas Hylland Eriksen z University of Oslo a významný český filozof prof. Václav Bělohradský.

Středeční program bude ve znamení humoru a jeho přesahu do odborné tématiky, kdy nejprve od ranních hodin proběhne konference Humor v edukačních souvislostech (jedním z aktivních účastníků této konference bude Zdeněk Svěrák) a posléze ve 14 hodin proběhne slavnostní akademický akt, při kterém rektor Univerzity Hradec Králové předá právě Zdeňku Svěrákovi čestný titul doctor honoris causa.

Vše ve středu vyvrcholí tradičním Slavnostním koncertem Pedagogické fakulty Univerzity Hradec Králové, který v hradecké Filharmonii pořádá Hudební katedry PdF UHK.

Ve zbylé dny bude probíhat množství odborných a popularizačních seminářů a přednášek. Kompletní program je k dispozici na https://www.uhk.cz/cs-CZ/PDF/Pedagogicke-dny-%281%29


Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pedagogické dny 2015

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (622 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.7 km)

Residence ArxChrudim (28.9 km)