Safari Park Dvůr Králové vstupuje do letní sezony 2022. Pro své příznivce si připravil ve spolupráci s TV Prima a seriálem ZOO bohatý program s jedinečným koncertem zpěvačky a herečky Evy Burešové.

Velká slavnost oživí 29. dubna 2022 amfiteátr za Neumannovou vilou. Milovníkům safari parku a seriálu ZOO nabídne řadu zábavných aktivit, her a především autogramiádu protagonistů ZOO a koncert zpěvačky a herečky Evy Burešové. Představitelka seriálové Viki během jedinečného vystoupení také pokřtí nové album písní, které zní v každé epizodě. „Naše deska písní k seriálu ZOO přivede starší generaci do hezkých vzpomínek, a zároveň té generaci mladší představí písně, které již třeba ani nemůže znát, a pozná je díky Vaškovi Noidu Bártovi i v novém kabátě. Věřím, že si každý jednu oblíbenou najde, a doufám, že mu vykouzlí úsměv na rtech a krásné nové vzpomínky,” popisuje Eva Burešová.

Koncert je zcela zdarma v rámci vstupného do safari parku. Pokladna u lemurů zůstane výjimečně otevřena do 17 hodin.

Program na 29. dubna 2022

14.00 – zahájení akce
14.30 – kvízy
15.30 – koncert Evy Burešové a křest alba
16.30 – kvízy, soutěže
17.00 – autogramiáda
Safari park hraje v seriálu ZOO hlavní roli – právě v jeho prostředí se seriálový hit Primy natáčí. V některých epizodách se objevují nejen zvířecí obyvatelé a areál, ale také někteří příznivci safari parku coby kompars. Role si střihli už i někteří zaměstnanci, mezi nimi ředitel Přemysl Rabas. Ačkoli děj je zcela dílem scénáristů, řada příběhů je inspirována reálnými příběhy a situacemi.

V sobotu 30. dubna se letos poprvé rozjedou oblíbené Afrika trucky.

PODROBNÝ BOHATÝ PROGRAM ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vítání jara

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (14.8 km)

Ski HotelSvoboda nad Úpou (21 km)

Skiresort Hotel OmniaJanské Lázně (21.8 km)