V Hradci Králové se k Zažít měo jinak připojujeme od roku 2014. Akce se pořádaly po různých částech města a využívaly většinou parky, louky a nábřeží. Od roku 2018 organizujeme ZMJ v samotném historickém centru.

Velké náměstí chce život! V posledních letech se na „staráči“ usídlila spousta skvělých projektů, gurmánských obchůdků, super restaurací, vynikajících kaváren a inspirativního umění. Má všechny předpoklady se stát místem, kam směřuje dění a lidské kroky nás, občanů Hradce. Všichni ale tušíme, že tomu tak není. Pojďme proto zkusit prožít Velké náměstí, dominantu našeho města, jinak! Část prostranství Velkého náměstí bude bez aut a může tam zaparkovat živo! Doufáme, že nám s tím pomůžete. Nabízíme volná „parkovací místa“ pro vaše aktivity. Může jít o různé dílny, malé výstavy, posezení nebo opravnu kol. Kreativitě se meze nekladou. Ozvěte se nám na info@impulshk.cz / tel. 775 618 414. 

Už teď prozradíme, že se můžete těšit na divadlo, živou hudbu, kreativní dílny, bleší trh, prezentaci místních organizací a posezení (nejen) s přáteli a sousedy u dobrého jídla a pití.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zažít velké...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (225 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.7 km)

Residence ArxChrudim (28.8 km)