Přejít na stránky Ticketpro.cz

The Legends Rock Fest 2013

Adresa:

Hořice, Maixnerova 1613

Termín: 19.7.2013 20.7.2013

19červenec čtvrtek 01:00

Žánr: rockpopfestivalsoutěž


V pátek se představí The Coolers, MEMPHIS, Black Bull, ŠKWOR a Komunál. V sobotu Manuál, Undergates, Benefit, Merlin, ABRAXAS, Destroyself, Vašek Noid Bárta, CITRON, DYMYTRY, NVÚ, Roxor.

Tak skvělou atmosféru, osobitý program a příjemné prostředí jako na The Legends Rock Fest v Hořicích jsme jinde nezažili, hodnotili mnozí účastníci ročník 2012. Festival při kterém ožijí legendy, s nimi celá střední generace a energičnost nastupujícího mladí. V pátek se představí The Coolers, MEMPHIS, Black Bull, ŠKWOR a Komunál. V sobotu Manuál, Undergates, Benefit, Merlin, ABRAXAS, Destroyself, Vašek Noid Bárta, CITRON, DYMYTRY, NVÚ, Roxor.

Akce se opět uskuteční v areálu u Masarykovy věže samostatnosti, uprostřed legendárního okruhu 300 Zatáček Gustava Havla. Areál poskytuje veškeré zázemí. V blízkosti je známé přírodní koupaliště Dachova a spousta atraktivních míst pro celovíkendové aktivity.

Nebude chybět také ,,kuličková soutěž“ o divácky nejúspěšnější kapelu, po každém vystoupení následuje autogramiáda, program je spoustou dalších soutěží o ceny. Areál se otevírá v pátek od 15hod. Ceny vstupenek na místě, jakož i další informace na: www.thelegendsrockfest.cz nebo http://www.facebook.com/#!/pages/The-Legends-Rock-Fest/366474253413726

Cena: od 329,-Kč celý fest!

Nepropásněte jedinečnou příležitost nákupu dvou limitovaných sérií vstupenek, v předprodeji za zvýhodněnou cenu. První: 329,- Kč – platí do 1. dubna. Druhá 349,-Kč – platí do 1. června. Prvních 100 účastníků se vstupenkou z předprodeje jako dárek navíc obdrží festivalové tričko nebo CD od účinkujících nebo energy drink dle výběru na pokladně.

Vstupenka zakoupená ,,v předprodeji“ platí po celou dobu trvání programu festivalu, tedy od 19. 7 do 21. 8. 2013.

V ceně je zajištěn samostatný vstup do areálu bez front. Vstupenka z předprodeje zahrnuje možnost umístění stanu v zóně stanového městečka bez poplatku a parkování zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Hořice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Legends Rock Fest...

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (6.7 km)

Rezidence Věž JičínJičín (21.7 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (23.3 km)