Cirk La Putyka na Bojišti

Cirk La Putyka na Bojišti

Adresa:

Trutnov, Na Bojišti

Termín: 1.7.2020

1červenec čtvrtek 19:00

Žánr: ostatní akcenový cirkus akrobacie

Umělci: Cirk La Putyka


Cirk na Bojišti
CIRK LA PUTYKA - KALEIDOSCOPE
středa 1. 7. ** 19:00 hodin ** Bojiště Trutnov
vstupné 300 Kč na den, 500 Kč na oba dny (2. 7. Losers Cirque Company), děti do 10 let vstup zdarma ** předprodej vstupenek od 22. 6.

Šílené skoky na obřím teeterboardu, skupinové taneční choreografie, závěsná akrobacie i lety na trampolíně. Gag střídá trik a rytmická hudba smích, hypnotické obrazy kontrastují s letní party pod širým nebem. Tradiční se potkává s moderním, ostřílení putykáři se mísí s mladou cirkusovou krví. Celkem osm akrobatů, herců a tanečníků v představení probleskuje podobně jako barevné střípky v krasohledu. Nemyslete. Otevřete oči, nastražte uši a nechte se pohltit křiklavou koláží umu a radosti.

Inscenace Kaleidoscope vznikala během koronavirové pandemie, tvůrčí proces jsme proto museli přizpůsobit platným omezením. Na většině zkoušek byl kvůli zavřeným hranicím finský režisér přítomen jen díky internetu, kamerám a monitorům.

Cirk na Bojišti
LOSERS CIRQUE COMPANY - KOLAPS
čtvrtek 2. 7. ** 19:00 hodin ** Bojiště Trutnov
vstupné 300 Kč na den, 500 Kč na oba dny (1. 7. Cirk La Putyka), děti do 10 let vstup zdarma ** předprodej vstupenek od 22. 6.

Kolaps, součást všech životů. Každodenní zkušenost, která ničí, bortí a drtí. Kolaps, který buduje, zoceluje, utužuje. Nebo se jen rutinně vrací aniž bychom si všimli a uvědomovali si jeho přítomnost. Bez kolapsu nelze posouvat své možnosti, nelze jít vpřed, nelze překročit svůj stín. Zajímá nás podstata kolapsu, to, co dělá s jedincem a co naopak s celou společností. Otočí se společnost ke kolabujícímu zády? Využije společnost kolapsu jedince, nebo nabídne pomocnou ruku? 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Trutnov Akce v obci Trutnov

Podobné akce