LIVE stream - Amerikánka

LIVE stream - Amerikánka

Adresa:

LIVE stream

Termín: 21.5.2020
Vstupné:

dobrovolné

21květen čtvrtek 19:30

Žánr: divadločinohra live stream online


Co vás dokáže udržet při životě, když proti vám stojí celý svět a vy jste ještě dítě? Ema Černá, hrdinka příběhu inspirovaného skutečnými osudy, nakonec překoná i tuto situaci. Nejpodstatnější součástí vůle k přežití je totiž víra v sebe sama, víra, že někde daleko, možná až v Americe, čeká někdo, komu na vás záleží. Ema Černá na své cestě zdolá útrapy dětského domova, pěstounské péče i „pasťáku“. Amerikánka je sondou do historie 80. a 90. let v Československu, ale stejně tak jde o ryze současné drama o naději, vydělenosti a touze žít.

Amerikánka je pro tento jedinečný přenos inscenovaná na vzletové ranveji. Emin sen o cestě do Ameriky za milujícím otcem je zde tak blízký a přitom vzdálenější než kde jinde… Stačí jen vzlétnout a vrátit se domů. Ne?

Prostřednictvím webových stránek lze sledovat představení přímo v reálném čase anebo ze záznamu.

Producent: Viktor Tauš, Režie: Viktor Tauš, David Novotný (VIDA), hrají: Tereza Ramba, Eliška Křenková, Klára Melíšková autoři: David Jařab, Evita Naušová, hudba / živá hudba: Petr Ostrouchov, výtvarnice inscenace: Michaela Horáčková - Hořejší, kamera: Martin Douba, zvuk: Rudolf Smetana, producentka/výkonná producentka: Bára Kamarytová, produkce: Aneta Novotná, Ondřej Kapoun PR a propagace: Johana Turner.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Královéhradecký kraj Akce v obci LIVE stream

Podobné akce