Janek Ledecký & Band: Akustické turné 2020

Janek Ledecký & Band: Akustické turné 2020

Termín: 7.8.2020

7srpen pátek 21:00

Žánr: koncertykoncert zámek

Umělci: Janek Ledecký


V rámci svého Akustického turné 2020 populární a oblíbený český zpěvák, kytarista a skladatel Janek Ledecký provede open air koncert v areálu parku zámku Kinských v Kostelci nad Orlicí.

Přiveze program, který je výběrem jeho nejznámějších hitů, doplněný o novinky z posledního alba Na konci duhy. Janka Ledeckého na koncertě doprovodí pětičlenná skupina, kterou tvoří vynikající muzikanti Dave Mendez (basa), Pavel Mucha (klávesy, garmoška), Hanz Sedlář (bicí, perkuse), Edita Čechová a Tereza Navrátilová (vokály).

Společně provedou písně v akustických aranžích. Stane se tak teprve podruhé od roku 1994, kdy vyšel záznam z Unplugged koncertu Janka Ledeckého v podobě úspěšného živého alba s názvem Jenom tak. Nahrávka získala Zlatou desku a Zlatou videokazetu od Warner Home Video za nejprodávanější hudební video roku.

Janek Ledecký je český zpěvák, kytarista a skladatel, který po studiu na gymnáziu Sladkovského, ještě za socialismu, vystudoval Právnickou fakultu UK. Od roku 1982 hrál ve skupině Žentour. Od roku 1992 působí sólově. Hrál také...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Kostelec nad Orlicí

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Janek Ledecký & Band:...

Ubytování VernerDeštné v Orlických horách (22.8 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (27.7 km)

U tří jasanůLuže (30.5 km)