Víkend ve znamení zábavy i doprovodných programů. Sobotní nabitý program odstartuje ve 14:00 oficiálním zahájením. Ve 14:45 následuje vystoupení známého českého zpěváka Michala Hrůzy. Od 16:15 bude probíhat autogramiáda tvůrců hvězdně obsazeného českého filmu Poslední aristokratka, který vznikl na motivy slavné knihy Evžena Bočka. Slavnostní Open air premiéra filmu ve Špindlerově Mlýně završí celý program v 18:00. Před zahájením promítání se můžete těšit na Krakonoše, který přijde otevřít lyžařskou sezónu 2019/20 a na tradiční špindlerovskou SNOW SHOW.

V průběhu celého dne bude v areálu Svatého Petra probíhat bohatý doprovodný program pro děti se spoustou soutěží, dárků a skákacím hradem se skluzavkou.

Vstupenky do VIP zóny v prodeji pouze na místě v den konání akce 7.12.2019 na pokladně ve Svatém Petru za 2500 Kč. VIP zóna zahrnuje vstup do uzavřené společnosti na terasu restaurace STADION od 13:00 do 20:00 + catering (neomezené množství vybraných alko / nealko nápojů), oběd, coffee break a večerní raut.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Královéhradecký kraj Akce v obci Špindlerův Mlýn

Podobné akce

Ubytování v okolí akce SkiOpening -...

Rokytka SnowhouseRokytnice nad Jizerou (9.4 km)

Vraní boudaPec pod Sněžkou (9.6 km)

Sport hotel Bellevue K-180***Harrachov (13.7 km)