Spectrum a The Angels

Spectrum a The Angels

Adresa:

Jaroměř, Národní 54

Termín: 13.12.2019 14.12.2019

13prosinec pátek 19:00

Žánr: rockinstrumentálfestival


Rockový svátek v Nároďáku - Zveme všechny milovníky pravé rockové hudby do jaroměřského Nároďáku, kde v pátek dne 13.12.2019 od 20 hod vystoupí královéhradecká kapela Spektrum a jaroměřská kapela The Angels.

Jsem rád, že budeme mít tu čest vystoupit na jedné akci s jednou z nejlepších rockových kapel, hradeckou skupinou Spektrum, kterou tvoří vynikající hudebníci Jiří Kubát- kytara, Miloš Bílek– bicí a Miroslav Kadavý- baskytara. Všichni „Spektráci“ jsou skvěle instrumentálně i skladatelsky vybaveni. Tyto atributy posunuly skupinu k úspěchům na různých rockových přehlídkách, např. na Beat salonu, pražském Rock maratónu, nebo pražském Rockfestu. Pořadatelé je rádi zvou na tyto rockové festivaly, kde úspěšně reprezentují náš kraj. Spektrum hrají převážně vlastní skladby ale i pár převzatých rockových hitů. Se skupinou si opakovaně zahrál i legendární český kytarista Radim Hladík, nebo si s nimi zazpíval i Vladimír Mišík při křtu jejich desky. Spektrum si zahráli na jednom pódiu a akci dokonce i s legendární britskou kapelou Uriah Heep.

The Angels zahrají v sestavě Vratislav Čermák - basová kytara, zpěv, Leoš Sedláček - kytara, zpěv, Miloslav Bříza - klávesové nástroje, Tomáš Hroch- bicí. Repertoár The Angels je přavzatý a je převážně složen z rockových hitů 60. a 70. let minulého století a tvoří ho dobové skladby od Deep Purple, Uriah Heep, The Kinks, Rolling Stones, Free, Blue Efect, The Dors, Guns N´ Roses a dalších velikánů té doby.

Jako první vystoupí od 20 hod hradečtí Spektrum a po nich po 22.00 hod The Angels. Akci podpořilo město Jaroměř.

Vratislav Čermák

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Jaroměř

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Spectrum a The Angels

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (17.3 km)

Wellness Hotel VyhlídkaNáchod (19.5 km)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (24.2 km)