Ke stému výročí vzniku Československé republiky dovolil si náš ansámbl secvičiti aktovku jistého Labiche. Přesunuli jsme její děj z Paříže do nám bližší Prahy, avšak komediální hrot tím nijak neotupili, ba naopak! 

Hlavní hrdina, pan Koldinský, spořádaný měšťan a vzorný manžel, si z kopýtka vyhodí jen při výjimečných příležitostech. Právě takovou je oslava vzniku nové Československé republiky. Zážitků mnoho, vzpomínky žádné, praví klasické mejdanové heslo. Když se ale probudíte s kocovinou, suchem v hrdle, totálním oknem a druhou osobou ve vaší posteli, není to úplně v pořádku. 

Výhodou je samozřejmě možnost společné rekonstrukce včerejší noci, jenže namísto smíchu z historek, kterými se jednou budete rádi chlubit kamarádům, se dostaví děs. V novinách se objeví zpráva o noční vraždě mladé uhlířky a vy společně nacházíte po kapsách čím dál více jednoznačných důkazů, spojujících vás s tímto zločinem. A aby toho nebylo málo, slídí kolem dotěrný sluha, zvědavá žena a její vlezlý bratr! 

A jak bude takové ráno vypadat o sto let později? V roce 2018? V den po prezidentských volbách? Bude kocovina pana Koldinského ze slavení a nebo ze zapíjení smutku? Masaryk nebo Zeman? Adina nebo Bohdalka? Emanuel Moravec nebo Václav Moravec? Noviny nebo mobily?

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Klášterní ulice

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (163 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.9 km)

Residence ArxChrudim (29 km)