Krkonošský festival minipivovarů

Adresa:

Pec pod Sněžkou, Velká Úpa 140

Termín: 29.6.2019
Vstupné:

zdarma

29červen sobota 12:00

Žánr: festivaly


Zábava, hudba, dobré lokální pivo, regionální produkty, program pro děti, to všechno loni nabídl Krkonošský festival pivovarů a nabídne to i letos 29. června. Zveme vás opět do Velké Úpy na tuto parádní akci.

Na dospělé čeká: - ochutnávka piv od regionálních pivovarů - pivní akademie Jardy Učíka - soutěže nejen o pivní ceny - stánky s občerstvením a regionální produkty - po celý den hudební doprovod Vaše ratolesti zabavíme taky: - jízdou na koloběžkách - lukostřelbou - dováděním na slack lajně K hudbě zahrají kapely Patrola a Strahov, pohodové kapely pro pohodové odpoledne. Doporučujeme si před začátkem akce, nebo kdykoli v průběhu, vyjet lanovkou na Portášky, kde najdete zábavu pro malé i velké v podobě Herní krajiny Pecka.

Pokud jste před tím neochutnali moc piva, můžete to sjet dolů na koloběžkách, . Program: 12:00 začátek akce 13:00 k hudbě a tanci zahraje kapela Patrola 14:00 parkour show Jima Dohnala 15:00 přednáška pivní akademie Jardy Učíka 16:30 k hudbě a tanci zahraje kapela Strahov 19:00 konec akce V průběhu celého dne budou probíhat soutěže o ceny a degustace.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Krkonošský festival...

Vraní boudaPec pod Sněžkou (3.6 km)

Skiresort Hotel OmniaJanské Lázně (6.6 km)

Ski HotelSvoboda nad Úpou (8 km)