Matel párty - Futurum Hradec Králové

Matel párty - Futurum Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové, Brněnská 1825/23A

Termín: 27.10.2018 11.11.2018
Vstupné:

zdarma

27říj - 11lis celý den

Žánr: ostatní akcepárty děti rodina soutěže a hry workshopy módní show tombola zdarma


Hraní, hrátky a hračičky po více než 2 týdny! Že pravá Mattel párty není jen pro holky vás přesvědčíme od soboty 27. října do neděle 11. listopadu. Na malé, větší i největší děti i hravé dospěláky budou čekat 3 tematické herní zóny: Barbie, Hot Wheels a FISHER-PRICE.

V mega Barbie zóně bude k dispozici více než 100 panenek Barbie, Barbie kino, Barbie on the GO, nejnovější hračky, dům snů, fotostěna a stěna s povoláními, kde možná děti najdou i svou vysněnou profesi.

Hot Wheels City zóna bude napěchovaná nejnovějšími modely, spoustou angličáků a největším počtem drah na jednom místě pro výtvory malých i velkých stavitelů. Probíhat zde budou také workshopy.

Na nejmenší návštěvníky čeká speciální zóna FISHER-PRICE, ideální pro děti do 3 let.

Herny budou otevřené každý den od 10:00 do 18:00 a o víkendu navíc s doprovodným programem.

Začneme v sobotu 27. října, kdy od 11:00 do 16:00 hodin bude probíhat slavnostní zahajovací akce. Návštěvníci se mohou těšit na Mattel Crew, tancování, soutěže, workshopy a speciální zónu Enchantimals.

V sobotu 3. a v neděli 4. listopadu zvýšíme rychlost při Hot Wheels víkendu. Na milovníky rychlých aut čekají speciální workshopy, stanoviště a soutěže o stavitele nejlepší dráhy.

Závěrečná akce v sobotu 10. a v neděli 11. listopadu přinese Barbie víkend pro všechny kamarády panenky Barbie, pro které budou připravená tematická stanoviště, soutěže, módní show nebo beauty zóna.

V neděli 11. listopadu proběhne velká závěrečná tombola o krásné hračky! Stačí z víkendů s Mattelem nasbírat 3 různá razítka a při troše štěstí i získat ve slosování parádní ceny.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce