Restaurant Day - Hradec Králové

Restaurant Day - Hradec Králové

Adresa:

Hradec Králové, 5. května 10

Termín: 7.10.2018
Vstupné:

zdarma

7říjen neděle 11:00

Žánr: ostatní akcegastronomie workshopy hudba zdarma


Mezinárodní festival všech milovníků domácího jídla a pití založený na principu "pop-upů", to je Restaurant day, který míří již posedmé do Hradce Králové. Happening jídla, který umožňuje všem milovníkům gastronomie otevřít si na jeden den svou vlastní restauraci, kavárnu, čajovnu nebo třeba bistro a nabízet doma připravená jídla netradičním způsobem. Myšlenkou celé akce je sdílet radost z jídla a vaření, pobavit se, poznat nové přátelé a vychutnat si společně tento den plný nevšedních gastronomických zážitků.
V neděli 7. října 2018 se úderem 11:00 změní prostor Smetanova nábřeží před cafe & music clubem NãPLAVKA v prostor rozmanitých chutí, vůní a neobvyklých kombinací, kde budou na návštěvníky čekat desítky „gastronadšenců“ se svými stánky a bohatý doprovodný program jak pro děti, tak dospělé. „Akci pořádáme už posedmé a všechny nás to strašně baví. Potkáte tu úžasné lidi, nadšence do jídla, amatéry, kteří vás svými pokrmy dostanou do gastronomického nebe.“ pochvaluje si organizátorka festivalu Lenka Laštovicová.

Doprovodný program bude bohatý a tentokrát laděný do tématu Udržitelnost. „Jsme moc rádi, že si Restaurant day postupně buduje svou pozici na kulturní a gastro scéně Hradce Králové. O to větší radost jsme měli, když nás oslovil organizátor MINT fashion marketu, designového trhu s originální módou, že mu náš koncept dává smysl a rád by se k nám připojil. Takže zaplavíme celé nábřeží! V režii Restaurant day bude bohatý doprovodný program. Budou se konat různé workshopy, představení, hrát bude muzika, myslíme i na děti,.. prostě oživíme prostor náplavky a společně s účastníky vytvoříme nezapomenutelnou atmosféru.“ dodává Laštovicová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce