Rájmaraton - Prachov

Rájmaraton - Prachov

Adresa:

Prachov, Prachov 37

Termín: 12.8.2018
Vstupné:

předprodej 300 Kč, na místě 400 Kč

Žánr: sportmaratonzdarma


Rádi běháte? Líbí se Vám krajina Českého ráje? Pak je tahle akce stvořena právě pro Vás! Maratonci a jejich doprovod se můžou v neděli 12.8.2018 na vlastní oči přesvědčit o kráse tohoto kraje.
Maraton Českým rájem není o tom, kdo doběhne první s nejlepším časem. Vaším úkolem bude se především kochat krajinou. Trasa maratonu povede z Prachovských skal, Hruboskalskem a kolem Trosek zpět do Prachova.

Trasa bude na křižovatkách značena šipkami a fábory na stromech nebo šipkami na asfaltu. Pokud budete značení sledovat, tak rozhodně nezabloudíte.

Občerstvení, jako je voda, sůl nebo piškoty, bude umístěno na 8., 13., 20., 32., 36. a 40. kilometru. Je možnost nechat si dopravit vlastní občerstvení a to na 8., 20., 32., 36. a 40. kilometr.

Účastníci maratonu mají parkování zdarma v místě prezence. V místě prezence si také můžete odložit věci na převlečení do úschovny zavazadel v místní ubytovně.

Pokud budete rychlí, můžete před vyhlášením navštívit Muzeum přírody Český ráj nebo Prachovské skály. Samotné vyhlášení pak proběhne kolem 15. hodiny, kde bude každému účastníkovi předán diplom.

Prezenční místo se bude nacházet v Muzeu přírody Český ráj (horní konec obce Prachov), Prachov 37 a bude dostupné od 7:00 do 8:30. Samotný začátek maratonu je v 9:00.

Pokud se stihnete přihlásit do 10.8., zaplatíte za startovné pouhých 300 Kč (startovné je splatné při prezenci). Opozdilci pak na místě zaplatí 400 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Královéhradecký kraj Akce v obci Prachov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rájmaraton - Prachov

Rezidence Věž JičínJičín (4.2 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (13 km)

Středověký hotel DěteniceDětenice (14.3 km)