Festival sportu v Hradci Králové

Festival sportu v Hradci Králové

Adresa:

Hradec Králové, Jiráskovy sady

Termín: 9.9.2018
Vstupné:

zdarma

9září neděle 10:00

Žánr: festival soutěže a hry


Projekt Festival sportu, který se v letošním roce uskuteční v Jiráskových sadech v neděli 9. září 2018 od 10 do 18 hodin, již definitivně nahradil tradiční projekt Nábřeží sportu. Jedná se tak o VII. ročník tohoto sportovně propagačního projektu, jehož smyslem je seznámit širokou veřejnost s různými druhy sportů, které je možno celoročně provozovat na území města Hradec Králové. Více než čtyři desítky sportovních organizací zde budou prezentovat svoji činnost, kterou vykonávají celoročně, organizovaně a pod odborným dohledem na královéhradeckých sportovištích.

Návštěvníci všech generací si na vlastní kůži mohou vyzkoušet na 50 druhů známých, či méně známých sportovních odvětví, mimo jiné třeba pole dance, sportovní šerm, golf, veslování na trenažéru, softball, pétanque, squash v nafukovacím squashovém kurtu, atletické disciplíny na mobilním dětském atletickém minihřišti, jízdu na kajaku nebo kanoi, hokejbal v mobilním hokejbalové aréně či více než 10 druhů úpolových sportů, nebo zdolat překážkovou dráhu, která bude napodobeninou v současnoti tolik oblíbených extrémních překžkových závodů.

Pokud vás některý z předváděných či vyzkoušených sportů zaujme, můžete využít přítomnosti kvalifikovaných trenérů a sportovců, kteří rádi zodpoví položené dotazy.

Pro ty nejaktivnější účastníky bude v rámci projektu Festival sport opět připravena hra s názvem Hradecký dvanáctiboj, ve které mohou získat při vyzkoušení minimálně 12 druhů libovolných sportů a odevzdání hrací karty ve stánku hlavního organizátora drobnou odměnu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival sportu v Hradci...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (723 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.3 km)

Residence ArxChrudim (28.5 km)