Do pohádek čaroděje Archibalda - Hrad  a zámek Staré Hrady

Do pohádek čaroděje Archibalda - Hrad a zámek Staré Hrady

Adresa:

Staré Hrady, Staré Hrady 1

Termín: 14.7.2021 31.12.2021
Vstupné:

dospělí 145 Kč, děti 95 Kč, studenti, senioři 125 Kč

14čvc - 31pro celý den

Žánr: ostatní akcepro děti akce v přírodě soutěže a hry hrad


Po celý rok můžete v pohádkových okruzích – Zámecké tajemné sklepení, Zdravosvět a Dračí království, Hradní pohádková půda a Hrad a zámek s Dračí královskou komnatou – čarovat s našimi živými pohádkovými bytostmi – princeznami, vodnicemi, čerticemi, čaroději a čarodějnicemi a jejich tři sta padesáti pohádkovými kamarády. Zažijete MNOHO POHÁDKOVÉ ZÁBAVY – soutěže, hry a překvapení pro děti i dospělé - každý den po celý rok.

Celoročně můžete na pohádkovém hradě a zámku Staré Hrady čarovat s pohádkovými bytostmi - princeznami, vodnicemi, čerticemi, čaroději a čarodějnicemi a jejich tři sta padesáti pohádkovými kamarády. Otevřeny jsou pro Vás čtyři prohlídkové okruhy:
HRAD A ZÁMEK s Dračí královskou komnatou, kde se zabydlelo na třicet druhů draků a dráčků a dokonce i Dračí královská rodina. V hradních prostorách mnoho tisíc exponátů představuje život za Františka Josefa I a pro dospěláky je připravena i ochutnávka Starohradské medoviny.
V ZÁMECKÉM POHÁDKOVÉM SKLEPENÍ se na Vás těší draci, obři, vodníci, víly i skřítkové. Navštívíte palác plný skřítků, lesní a ledové království, čertovskou školu a Pekelnou direkci, potkáte se s tříhlavým drakem Třífrňákem a uvidíte i Obří Smaragdové draky, kteří se do sklepení probourali z pěti pater starohradských katakomb.

Spousta zábavy i pohádkového dobrodružství Vás čeká i na okruhu HRADNÍ POHÁDKOVÁ PŮDA, kde přebývají čarodějnice a kouzlobabky různých kategorií. Ty mají na půdě svoji prádelnu, mydlírnu, čarodějnou hospůdku i garderóbnu. Skrývá se tu i pohádkový časostroj a spousta neposedných skřítků. Bydlí tu i mocní čarodraci Mocjeďáci, kteří tu připravují své lektvary a elixíry. Novinkou jsou Obří rubínoví draci Rubijáni, jenž tu hlídají poklad samotného dračího krále.

V okruhu Zdravosvět a Dračí království potkáte veselé skřítky ovocňáky a saláťáky, dračí zuboopravnu, dračí porodnici, skřítky z bonbónového království a nakonec vás přijme na audienci samotný dračí král Rozumbraďák XVI.

Spousta živých zvířátek, havěti a potvůrek našich čarodějnic pak na Vás čeká v ČARODĚJNÉ BESTYJOLE, kde se o ně čarodějnice a čarodějové s láskou starají. Bydlí tu i dědek Hnojbabák, pavouk Kaditlačka, čarodějnice Kolohnáta a mnoho dalších.

Otevírací doba

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Do pohádek čaroděje...

Středověký hotel DěteniceDětenice (2.4 km)

Zámek DěteniceDětenice (2.5 km)

Rezidence Věž JičínJičín (12.4 km)