Mandrage Tour - Trutnov

Mandrage Tour - Trutnov

Adresa:

Trutnov, Náměstí republiky 999

Termín: 18.10.2018
Vstupné:

395,- Kč

18říjen čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyRockpopkoncertyčeské

Umělci: Mandrage


Po úspěšné jarní šňůře vyjede kapela Mandrage na podzimní turné. Během dvou měsíců navštíví šestnáct měst.

Jedna z nejúspěšnějších domácích kapel, Mandrage, vyrazí na začátku října na své podzimní turné. Během dvou měsíců, při nichž navštíví patnáct tuzemských měst a slovenskou Bratislavu, zahraje posluchačům nejen novinky z letošní desky Po půlnoci, ale i jejich největší hity.

"Na jaře jsme odehráli koncertů jen málo, tak se těšíme, že si to teď na podzim vynahradíme. Písničky z posledního alba hrajeme moc rádi, turné si užijeme," shoduje se celá kapela, jejíž jarní turné bylo zcela vyprodané a i nyní chystá velkolepou show s bohatými vizuálními efekty.

Turné Mandrage odstartují 5. října 2018 v Boskovicích a hned další den odehrají koncert i u našich slovenských sousedů v Bratislavě. Následně navštíví čtrnáct měst včetně České Lípy, Jindřichova Hradce, Ústí nad Orlicí, Karlových Varů nebo Kladna. "Naplánovat turné se show, kterou jsme si na sebe vymysleli, nebylo snadné, všechna ta technika se ne úplně všude vejde. Nakonec se to ale podařilo tak, že nemusíme dělat žádné kompromisy a jsme schopni zahrát koncert, který bude znít i vypadat tak, jak chceme," pochvaluje si bubeník Matyáš Vorda. Tedy i tentokrát předvedou Mandrage originální vizuální show, za kterou by se nemusely stydět ani světové kapely, jak již ostatně předvedli v rámci jarních koncertů.

Fanoušci se mohou těšit na novinky z desky, která vyšla letos v lednu, včetně singlu Motýli, ale také na známé hity jako Šrouby a matice či Hledá se žena. "Baví mě, jak je náš set na koncertech poskládán z různě starých písniček. Když hraju, vybavují se mi různé vzpomínky na nahrávání, stará turné a tak. Je to jak cesta časem," popisuje klávesista František Bořík.

Předskokanem bude čáslavská kapela Civilní Obrana.

Stejně jako v případě jarních koncertů se i na podzim dočkají fanoušci kapely Mandrage vystoupení plných energie a rockových tónů. "Od začátku jsme desku Po půlnoci chtěli postavit víc na kytarách, čemuž odpovídají i koncerty. Jsme hlasitější, energičtější, rockovější," láká kytarista kapely Pepa Bolan.

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketstream.

Kapela Mandrage, v jejíž středu stojí zpěvák Vít Starý, zahájila svoji hudební kariéru již roku 2004. Poprvé o sobě dala vědět širší veřejnosti hitem "Kapky proti slzám" roku 2007. Pak již nabrala jejich kariéra na obrátkách.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mandrage Tour - Trutnov

Ski HotelSvoboda nad Úpou (9.5 km)

Skiresort Hotel OmniaJanské Lázně (12.3 km)

Ubytování U OzvěnyAdršpach (15.8 km)