Noc na Karlštejně - 7. ročník Muzikálů v Lednici

Noc na Karlštejně - 7. ročník Muzikálů v Lednici

Adresa:

Lednice, Zámek 1

Termín: 10.6.2018
Vstupné:

1 990,- Kč, 690,- Kč, 590,- Kč

10červen neděle 19:30

Žánr: festivaly


Noc na Karlštejně – 7. ročník Muzikálů v Lednici - Český muzikálový klenot - Hraný muzikál (NE koncertní verze) - Pódium a kulisy obstará samotný zámek (sedí se naproti zámku) - Hraje Městské divadlo Zlín - Pouze jedno představení, počet míst je omezen!.

Zámek Lednice se na jednu noc promění v Karlštejn. Čestném nádvoří dodá představení nezaměnitelnou a přímo magickou atmosféru, kde si návštěvníci budou moci vychutnat hity Lásko má já stůňu, Asi do věží, Hoja hoj a mnohé další písně od Karla Svobody a Jiřího Štaidla.

Děj se odehrává za doby Karla IV. na právě postaveném hradě Karlštejně, který se má stát místem klidu a odpočinku pro českého panovníka. Klid je však narušen nejen příjezdem bavorského vévody, ale i porušením králova zákona, který zakazuje ženám vstup na hrad. Během jedné noci se však na hradě nezávisle na sobě objevují hned dvě ženy, neť purkrabího Alena a královna Alžběta…

Představení pod širým nebem se koná za každého počasí a začátek má ve 19:30, jeho délka je cca 2,5 hodiny včetně přestávky (30 min). Účinkují: Luděk Randár, Petra Králová, Radovan Král, Gustav Řezníček, Radoslav Šopík, Jan Lefík, Kateřina Liďáková, Tomáš David, Tamara Kotrbová, Rostislav Marek, Jana Drgová aj.

Režie: Michaela Doleželová spolu s Romanem Venclem Producenti: S PROMOTION s.r.o.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Brně Akce v obci Lednice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Noc na Karlštejně - 7....

Relax Hotel ŠtorkLednice (432 metrů)

Ubytování u KocúraPodivín (4.7 km)

Vinařství PřítlukyPřítluky (6.5 km)