Akvarelové pastelky

Adresa:

Brno, Dvořákova 13

Termín: 5.5.2018 6.5.2018
Vstupné:

1400

5kvě - 6kvě celý den

Žánr: ostatní akcekurz


Srdečně Vás zveme na víkendový kurz malování akvarelovými pastelkami.

Akvarelové pastelky jsou jedno z mála medií, které jsou tzv. 2v1, tedy nemusíte kupovat zvlášť pastelky a vodové barvy. Díky akvarelovým pastelkám dosáhnete ve svých obrazech jak přesnost kresebného prostředku, tak lehkost a volnost malby akvarelem. Skvěle kombinují techniku kresby pastelkami a malby akvarelem a spojují tak dva různé světy a tvoří nový prostor, kde se z barevných tahů díky štětci a vodě stávají plochy s plynulými přechody a jemnými barvami.

My vás s tímto médiem seznámíme a naučíme pracovat na našem víkendovém kurzu, který povede lektorka Claudie, která má za sebou bohaté zkušenosti s výukou různých výtvarných technik. Na kurzu Vás naučí, jak plně využít potenciál akvarelových pastelek. Ukáže Vám, které materiály jsou pro práci s ním vhodné a kterých se máte vyvarovat.

Základní informace o kurzu a cenách: Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky.  Začneme v sobotu  v 10 hodin a budeme končit cca v 16 hodin, pokračovat budeme pak v neděli také od 10 hodin,  konec bude také v 16 hodin, záleží na šikovnosti účastníků, cílem je dílo dokončit.

Počet účastníků kurzu je omezen na 8, abychom se vám mohli maximálně věnovat.

Na kurz: Nadšení, hravost a ochotu objevit nové možnosti práce s pastelkami. Vhodné je volné oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně.

Cena kurzu je 1400 ,-. V ceně kurzu je zahrnuta krabička akvarelových pastelek značky Faber-Castell, 24 ks, kterou si po skončení kurzu odnesete domů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Akvarelové pastelky

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...