XV. a XVI. mezinárodní výstava koček z celé Evropy v Brně

XV. a XVI. mezinárodní výstava koček z celé Evropy v Brně

Adresa:

Brno, Křížkovského 47

Termín: 21.4.2018 22.4.2018
Vstupné:

80

21dub - 22dub celý den

Žánr: výstavy


Organizace Moravia Cat Club, která sdružuje milovníky a majitele koček, pořádá letos v Brně již 15. a 16. mezinárodní výstavu koček, na kterou Vás srdečně zve. Výstavy se ve dnech 21. a 22.4.2018 zúčastní více než 150 ušlechtilých koček, také kočky domácí. Vystavovatelé se k nám sjedou z Rakouska, Slovenska, Maďarska, Polska, Nizozemí, aj. Výstava se uskuteční v hotelu Voroněž I, na ulici Křižkovského 47 v Brně.

Vystavené kočky jsou čistokrevné šlechtičny z různých zemí. Od 10 hodin bude probíhat na výstavě posuzování (pozvali jsme prestižní zahraniční posuzovatele), asi od 14 hod bude předávání cen Best in Variety, a asi od 15 hodin začne závěrečná soutěž o nejkrásnější kočky výstavy. Této soutěže se mohou částečně zúčastnit i diváci jakéhokoliv věku - stačí, když si tipnou vítěznou kočku, a pokud jeho tip bude správný, vyhrávají kokardu !

Tipovací soutěž pro návštěvníky je oba dny. Také jsme připravili soutěž Miss Voroněž - pojmenovaná po hotelu, ve kterém se výstava koná - a při ní dáváme prostor každému návštěvníkovi, aby si na chvíli zahrál na profesionálního posuzovatele, zvolil ze všech koček, které v klecích ten den viděl tu nejhezčí a při odchodu z výstavy zanechal svůj hlas s katalogovým číslem kočky u prodeje vstupenek. Hlasy se po 14té hodině sečtou a vítězné kočky se vyhlásí - vyhlásíme 1 až 3. místo Na výstavě najdete mnoho stánků s rozmanitými věcmi k prodeji, budete se moci vyfotit u profesionálního fotografa, děti si budou moci nechat namalovat na obličej něco moc pěkného ;) Bude to víkend plný zážitků! Pro rodiny s dětmi, které jsou držiteli Rodinných pasů, nabízíme 20% slevu na vstupném.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

15bře - 1zářcelý den

Space Mission

, Výstaviště 405/1 Výstava

27zář - 30čercelý den

Lesem

, Špilberk 1 Výstava

17lis - 31srpcelý den

Ubytování v okolí akce XV. a XVI. mezinárodní...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.3 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...