Festival Bonjour Brno

Festival Bonjour Brno

Adresa:

Brno, Moravské náměstí 15

Termín: 12.4.2018 22.4.2018

12dub - 22dub celý den

Žánr: festival


Festival francouzské a frankofonní kultury Bonjour Brno letos již po 24. nabízí bohatý program, od nového cirkusu, přes jarmark, výstavy, promítání až po divadlo a koncerty v cirkusovém šapitó.

Slavnostní zahájení festivalu proběhne 12. dubna v Uměleckoprůmyslovém muzeu, kde se představí akrobatky nového cirkusu La June. Ženský šarm nás bude provázet po celý následující týden a půl: hlavním tématem letošního ročníku je totiž Žena-umělkyně.

Čeká na nás tradiční jarmark Le Rendez-vous v Místodržitelském paláci, promítání tvorby význačných frankofonních režisérek v Kině Art nebo divadelní talk show se ženami o ženách v Divadle Husa na provázku. Probíhat budou také výstavy, koncerty, přednášky a ochutnávky, nebude chybět ani turnaj v pétanque. Program vyvrcholí v pátek 20. a v sobotu 21. dubna, kdy se v zahradě Augustiniánského opatství na Mendelově náměstí rozsvítí barevné girlandy a prozáří hned několik šapitó. Jarmarky, workshopy, divadlo a koncerty budou návštěvníky od odpoledne až do nočních hodin vtahovat do nevšedního světa, do světa sladké Francie.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Bonjour Brno

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.3 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...