Brněnský lunapark

Brněnský lunapark

Adresa:

Brno

Termín: 5.4.2018 25.4.2018

5dub - 25dub celý den

Žánr: festivalydivadlokavárny


Brněnský Lunapark aneb Divadlo ke kávě opět zavítá do brněnských kaváren, aby představil to nejlepší z brněnské nezávislé divadelní scény. Za bohatého hudebního doprovodného programu navštíví celkem patnáct různých míst. Akce se koná ve vybraných kavárnách, které se běžně významně podílí na lokálním kulturním dění.

Na své si přijdou všichni milovníci kvalitní divadelní produkce, a to v prostředí svých oblíbených kulturních kaváren. Tam kromě tradičních představení nebude chybět ani bohatý doprovodný program a spousta dalších zajímavostí. Diváci se mohou těšit na známé tváře, které v Brně běžně vídají během celého roku, ale i na některá pro festival nová uskupení. Hrát se bude od 5. do 25. 4. v kavárnách, na zahrádkách i tradičnějších divadelních scénách. Celý festival odstartuje představení lunaparkové stálice Divadla kjógen ve čtvrtek 5. 4. v kavárně Trojka, po němž bude následovat originální koncert na handpan Jiřího Brzobohatého.

Zúčastněné divadelní soubory: BuranTeatr, Divadlo Facka, Divadlo Hysterie, Divadlo Koráb, Divadlo Líšeň, Druhý Pád, Dvorní divadlo, IMPRO DŽOW, Divadlo kjógen, Meandry, P.U.D., Pavol Seriš, Petr Smyczek a kolektiv, Plešatý králíček, Střídavá péče, Up the Glan.

Zúčastněné podniky: ArtBar Druhý Pád, Art Café Bar Morgal, Black Box Cafe, Café Localité, Cafe Podnebi, Café Práh, Café Tungsram, Jazzová kavárna Podobrazy, Kafara, Kavárna Trojka, Klub Leitnerova, Kulturárium Café, Mezzanine Café, Paradox, Piknik Box

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

9kvě - 11kvěcelý den

Festival Plácek 2024

, Bratislavská 249/68 Festival

12květen neděle 13:00

Židlochovické knoflíky 2

, Legionářská 950, Židlochovice Ostatní

Ubytování v okolí akce Brněnský lunapark

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...