Pan kaktus příběh ze zahradního města

Pan kaktus příběh ze zahradního města

Adresa:

Brno, Hněvkovského 62

Termín: 6.3.2018
Vstupné:

zdarma

6březen úterý 15:30

Žánr: ostatní akce


V úterý 6. března 2018 od 15:30 hodin se v mateřské školce Hněvkovského , Brno-Komárov uskuteční  setkání lektorů (učitelek) školky, rodičů a dětí předškolního věku s názvem „Předčítání s porozuměním“.

Tato aktivita má za úkol pomoci předškolákům rozvinout myšlení, fantazii i paměť při poslechu předčítaného textu a rodičům má poskytnou potřebné informace, jak co nejlépe vtáhnout dítě do děje knihy. Děti se budou seznamovat s dovednostmi jak komentovat obrázky, odpovídat na otázky týkající se textu nebo používat vlastní slova při jeho interpretaci. Pokud se děti naučí poslouchat, slyšet, vnímat a přemýšlet, pak budou mít dobrý základ dovednosti učit se.

Setkání je připravované ve spolupráci se vzdělávací organizací EDUkační LABoratoř (EDULAB), která pro tyto účely vydala knihu „Pan kaktus příběh ze zahradního města“ a poskytla metodickou podporu s radami k aktivitám, které podporují rozvoj čtenářské pregramotnosti. Akce se také zúčastní sám autor a ilustrátor knihy Jan Písařík, který bude také předčítat z oblíbených knih, které si děti sami přinesou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pan kaktus příběh ze...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (18.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (23.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...