Gastro Hockey Cup

Gastro Hockey Cup

Adresa:

Brno, Úvoz 55a

Termín: 4.3.2018
Vstupné:

300 Kč

4březen neděle 11:00

Žánr: sport


Již počtvrté se kuchaři z (nejen) brněnských restaurací převléknou do hokejových dresů a pro dobrou věc budou soupeřit o putovní pohár Jiřího Nedorostka. Čtvrtý ročník sportovně-společensko-gastronomicko-charitativní akce se bude konat v neděli 4. března v Brně od 11 hodin v Hokejové hale Úvoz.

O pohár se utká 8 týmů složených převážně z personálu brněnských restaurací. Gastro Hockey Cup je turnaj, který založil David Viktorin.

„Uvažoval jsem o způsobu, jak by se dala zrealizovat zdánlivě jednoduchá, ale ve skutečnosti téměř nemožná věc – aby se v jeden den na jednom místě potkali kuchaři a personál brněnských restaurací. Díky tomu, že jsme skoro pořád zavření v kuchyni, nemáme prakticky šanci se s kolegy z jiných restaurací setkat, popovídat si a pochlubit se tím, co se nám povedlo,“ vysvětluje David Viktorin, jak ho napadlo uspořádat netradiční hokejový turnaj.

Čtvrtý ročník Gastro Hockey Cupu začíná v neděli 4. března v 11 hodin. O pohár bude soupeřit osm týmů složených nejen z brněnských kuchařů. Vedle brněnských týmů Lanýži z Borgo Agnese, Jelenoboti z PAVILLON Restaurantu, Piraně z Koishi a Piráti z RYNKU předvedou své hokejové umění také loňští vítězové Vinaři a vývrtky pod vedením Jaromíra Galy, olomoucké Hvězdy z Entrée, hustopečští Kohouti z Amande a výběr z hlavního města, který nastoupí pod provokativním názvem Komety z Prahy. „Kohouti budou mít v sestavě dva členy týmu, který vyhrál první ročník turnaje. Tehdy hráli za znojemský Hotel Savannah,“ doporučil nepodceňovat provinční tým Viktorin. Výtěžek z turnaje bude věnován na dětskou chirurgii Fakultní dětské nemocnice Brno. Cena za vstupenku je 300 Kč, děti mají vstup zdarma. V ceně je zahrnuta neomezená konzumace připraveného jídla a pití.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gastro Hockey Cup

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.3 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...