Cesty

Cesty

Adresa:

Znojmo, Přemyslovců 6

Termín: 16.2.2018 22.4.2018

16úno - 22dub celý den

Žánr: výstavy


Základní umělecká škola ve Znojmě představí v Domě umění práce žáků výtvarného oboru. Výstavu pořádá pravidelně ve spolupráci s Jihomoravským muzeem ve Znojmě ve dvouletém cyklu a letos se na ukázky práce jejich žáků můžete přijít podívat od 16. února 2018.

„Jak už sám název napovídá – tématem letošní výstavy je hledání a nacházení“, představuje blíže výstavu Dagmar Prchalová, vedoucí výtvarného odboru ZUŠ Znojmo a doplňuje: „Představíme více než 600 aktuálních prací našich žáků ve věku od 7 do 20 let. Ve vystavených dílech jsou zastoupeny různé techniky – kresby, malby, grafiky, modelování a práce v materiálu a to jak klasické, tak netradiční a experimentální tvorby. Naši žáci zde představí nejen své znalosti a dovednosti, ale i fantazii, kreativitu a svůj pohled na svět.“

Jaromír Berka, ředitel ZUŠ ve Znojmě srdečně zve na výstavu a připomíná úspěchy žáků výtvarného oboru: „V loňském roce, kromě pravidelné výstavy v ZUŠ, práce našich žáků postoupily až do národního kola soutěže ZUŠ. Dále pak spolupráce s firmou Elektrokov a tvorba kalendáře pro tuto firmu pomohla žákům prakticky využít jejich výtvarné představy,“ a dodává, že výstavy i soutěže jsou také vizitkou umělecké práce pedagogů výtvarného oddělení.

Výstava potrvá od 16. února do 22. dubna 2018 ve výstavním sále v 1. patře Domu umění na Masarykově náměstí 11 ve Znojmě. Vernisáž výstavy proběhne ve čtvrtek 15. února 2018 v 17,00 hodin a vystoupí zde i žáci hudebního oboru. Na vernisáži budou předány také upomínkové listy absolventům I. a II. stupně studia.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

15bře - 1zářcelý den

Space Mission

, Výstaviště 405/1 Výstava

27zář - 30čercelý den

Lesem

, Špilberk 1 Výstava

17lis - 31srpcelý den

Ubytování v okolí akce Cesty

Rezidence ZvonZnojmo (217 metrů)

Ubytování GMZnojmo (3.2 km)

Vinařství LintnerKyjovice (9.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?