Shaolin: Světová tour 2018

Shaolin: Světová tour 2018

Adresa:

Brno, Sportovní 2

Termín: 1.3.2018
Vstupné:

1450

1březen čtvrtek 19:00

Žánr: divadlo


Jedinečná show, která vyprodává stadiony po celém světě, míří opět do České republiky. Mniši z kolébky filozofického učení i bojového umění kungfu - čínského kláštera v Shaolinu - se na svém světovém turné zastaví 28.2.2018 v Praze a 1.3.2018 v Brně vždy od 19:00 hod. Neuvěřitelná podívaná, kterou obdivovala britská panovnice či americký prezident, spojuje artistické výkony a bojové dovednosti s buddhistickým učením. V české republice se objeví pouze v těchto dvou městech.

Show se skládá z dechberoucích fyzických cvičení mnichů a mistrů kung-fu, vedených pětasedmdesátiletým představeným kláštera, dohlížejícím na tzv. shamise (mladé mnichy).Diváci se během dvouhodinové show dozví něco o čínské filozofii a mystice, o moudrosti zen buddhismu a hlavně o úžasné síle lidské energie Qi. Show je garancí úplně nového pohledu na tajný svět čínských mnichů a jejich mystických schopností.

Show shaolinských mnichů patří svou jedinečností mezi záhady současného světa a patří k tomu nejlepšímu, co Čína vyváží do zahraničí. V této velké zemi patří výuka bojových umění k prestižním zaměstnáním i studiím a Shaolin je mezi kláštery absolutní špičkou. Již vice než 1500 let jsou tamní mniši mistry v ovládání vnitřní energie. V klášteře denně zocelují tím nejnáročnějším způsobem tělo i mysl. Qi – proud energie uvnitř lidského těla – mohou mniši blokovat nebo stimulovat meditací nebo dýchacími technikami, a dosáhnout tak na krátkou dobu odolnosti vůči bolesti nebo zranění. Dokonce mohou energií Qi i léčit.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Shaolin: Světová tour...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...