Indická kuchyně je velmi barevná, výrazná a rozmanitá, stejně tak jako Indie celá. Každý stát má svá specifická jídla, dokonce i každá rodina má své recepty.
Vaření indických jídel je trochu jako alchymie, přidáním špetky koření nebo změnou kořenící směsi můžete docílit úplně jiných chutí a celé jídlo posunout o hodně výš. Vaření každého jídla je proto úžasným zážitkem.
- Předkrm: ONION BHAJI & MINT CHUTNEY - cibule s koriandrem smažené v těstíčku z cizrny, mátové čatní
- Hlavní chod VEGI: DAL PALAK s rýží - luštěninové curry se špenátem; basmati rýže; vegetariánský pokrm
- Hlavní chod: BUTTER CHICKEN & NAAN - jeden z nejznámějších indických masových pokrmů, kuře v jemné krémové máslové omáčce. A jako příloha velmi oblíbený indický chléb Naan.
- Dezert: KHEER - rýžový puding s ořechy a šafránem; typický indický dezert, který nesmí chybět u žádného slavnostního menu
- Dárek pro vás: Domácí MÁSLO GHEE – poradíme, jak si je doma připravit
Více informací o akci Kurz vaření: Indie na talíři na www akce
Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!
Podobné akce
Ubytování v okolí akce Kurz vaření: Indie na...
Restaurace a hotel OlbergBlansko (19.6 km)
Wellness hotel PanoramaBlansko (24.4 km)
Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (24.8 km)