Benefiční talk show Zbigniewa Czendlika Postel hospoda kostel

Benefiční talk show Zbigniewa Czendlika Postel hospoda kostel

Adresa:

Brno, Bratislavská 32

Termín: 11.1.2018
Vstupné:

300 Kč

11leden čtvrtek 19:00

Žánr: ostatní akcebenefice vánoce


Zbigniew Czendlik, pohodový, zábavný kněz z Lanškrouna, se představuje v pořadu Postel hospoda kostel. Obsahem talk show POSTEL HOSPODA KOSTEL je vyprávění příběhů ze života osobního, kněžského i jiného…podané humorem jemu vlastním.

V prů-běhu 90-ti minut se tak mimojiné dotýká problematiky současného světa, s čímž se rád s diváky otevřeně podělí. Součástí pořadu je autogramiáda knihy Zbigniewa Czendlika a Markéty Zahradníkové se stejnojmenným názvem Postel hospoda kostel, která vyšla v říjnu 2016 a za níž obdrželi cenu čtenářů v rámci soutěže Magnesia litera 2017.

Tato talk show je benefiční a výtěžek z ní bude určen na léčbu onkologicky nemocného Jakuba. Zbigniew Jan Czendlik (1964), řečený Zibi, je římskokatolický kněz polské národnosti, působící od roku 1992 v České republice, a děkan lanškrounský. Je mediálně známý zejména díky přátelským vztahům s řadou osobností z oblasti kultury, šoubyznysu a sportu. Působí rovněž jako moderátor, např. v pořadu České televize Uchem jehly (2011) nebo Českého rozhlasu Jak to vidí (2015). Rád sportuje, dříve hrával fotbal, nyní se věnuje golfu, občas si zahraje tenis nebo lyžuje. Aktivně se podílí na charitativních a sociálních projektech různého typu, za účelem podpory seniorů či dětí s hendikepem. Založil dětský domov pro pěstounské rodiny. Je patronem psího útulku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Benefiční talk show...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.3 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...