Festival vánočních dárků

Festival vánočních dárků

Adresa:

Brno, Zelný trh

Termín: 9.12.2017
Vstupné:

zdarma

9prosinec sobota 10:00

Žánr: festivalpro dětizdarmadětské


Zveme vás na druhý ročník Festivalu vánočních dárků! Přijďte si nakoupit nebo vyrobit vánoční dárky v sobotu 9. prosince 2017 od 10 do 19 hodin do Tržnice Brno na adrese Zelný trh 14-16. Vstupné je zdarma a vítání jsou i pejsci. Prostor je nekuřácký.

Na Festivalu vánočních dárků hraje prim prodejní jarmark doplněný doprovodným programem pro děti i dospělé. Cílem akce je vytvořit místo, kde se dají najít pěkné dárky pro celou rodinu, a to bez stresu tolik typického pro klasické předvánoční nakupování. Chtěli bychom obnovit tradici nákupu ručně vyráběných dárků a klidnou atmosféru Vánoc.

Přijďte se pobavit, zanakupovat, podpořit přes třicítku menších i větších šikovných výrobců, občerstvit se dobrotami a třeba i udělat dobrý skutek pro ty, co zatím neměli v životě příliš štěstí. Pojďte se zúčastnit různých dílniček a workshopů, poslechněte si živou hudbu nebo dorazte relaxovat k autorskému čtení. Mezi tím se vaše milé ratolesti zabaví v dětském koutku, odkud se mohou vrátit dokonce i s vánočně laděným namalovaným obličejem nebo s ručně vyrobeným dárečkem. Dorazte s celou rodinou i známými, Festival vánočních dárků nabízí zábavu a pořízení vánočních dárků pro všechny. Těšíme se na vás!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

20duben sobota 10:00

20duben sobota 14:00

Kubula a Kuba Kubikula

, Malinovského nám. 1 Divadlo

20duben sobota 17:00

Ubytování v okolí akce Festival vánočních...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...