Láska osudová

Láska osudová

Adresa:

Brno, Pálavské náměstí 15

Termín: 26.11.2017
Vstupné:

dobrovolné

26listopad neděle 17:00

Žánr: koncertymuzikál


Láska osudová Něžná, vášnivá a zrádná a ještě několik nevyzpytatelných variant vztahů mezi mužem a ženou tvoří náplň letošního podzimního koncertu sestaveného z evergreenů světových melodií. Pořad nabízíme z návaznosti proměnlivosti citů tak, jak jsou zachyceny v textech písní muzikálových melodií, operních a operetních ukázek a španělských serenád.

Uslyšíme vedle známých arií z Carmen nebo slavné písně Joj, cikán z opere-ty Hraběnka Marica další výběr z autorů muzikálů L. Bernsteina, I. Berlina, C. Portera i připomínku naše-ho Jana Maláta. Objevné texty, které nás ze sladké Paříže přivedou přes Evropu a americkou Broadway do atraktivních cimbálových muzik nebo ovzduší býčích zápasů v Granadě. Návaznost melodií je sestavena tak, že si pěvci odpovídají novou písní.

Láska nikdy neumírá a s ní i ohnivé víno, jižní slunce a rozhodně by neměla chybět vášnivá energie k životu. Přijďte tedy na náš tradiční koncert v neděli 26.listopadu v obvyk-lých 17 hodin do Společenského sálu na Vinohradech. V tomto novém pojetí koncertního programu budou zpívat Petra Koliášová, mezzosoprán a Lukáš Hacek, baryton. Slovem a na klavír jako vždy bude doprovázet prof. PhDr. Miloš Schnierer.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

7květen úterý 19:30

Habera Team Brno

, Křídlovická 34 Koncert

Ubytování v okolí akce Láska osudová

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...