Mokoš fest

Termín: 15.11.2017
Vstupné:

80

15listopad středa 19:00

Žánr: popfolkmetalfestival


Přijďte s námi přivítat zimu! Zveme vás na jedinečný brněnský festival pohanských kapel první svého druhu! :) Můžete se těšit na příjemné prostředí kavárny Trojka, perfektní zvuk a skvělé občerstvení. K poslechu i tanci vám zahrají: TALIESI a její přátelé Taliesi hraje především akustickou hudbu oslavující přírodu, naše předky a bohy.

Je to také především hudba z duše popisující vlastní vnímání přírodního i niterního světa. Kromě vlastní hudby zaslechnete i pár písniček z ženského projektu České čanty. Po lehkém rozehřání vás rozproudí kapela...

JAVORTÝN Setkání pravěkých lyr a elektrických kytar u staré keltské české mytologie a krajiny s oslavou slunečního koně Šemíka. Zaslechnete písně oslavující staré pověsti české, jak jsou vlastně staré? A jak je vlastně starý název města Brna? Brno, Obřany, Eburodunum?  Kdo ví, ale z Obřanského hradiště je tak jako tak dobrý výhled.

OBEREG Finále večera bude patřit folk-metalové kapele Obereg z jižní Moravy, která ve své hudbě spojuje folkové melodie, čistý zpěv a moderní zvuk elektrických kytar. Ve svých textech se věnuje jak slovanské mytologii, tak i moudrostí našich předků, do doby příchodu křesťanů do našich zemí. Tak přijďte mezi nás popít, poznat se a zatančit si a přivítat zimu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

26duben pátek 20:00

26duben pátek 20:00

26duben pátek 20:00

26duben pátek 20:30

Ubytování v okolí akce Mokoš fest

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...